Seuralle tulossa yhtenäinen vaatetus 2017 - 2020

Helsinki Ski Clubille yhtenäinen vaatetus kaudesta 2017-2018 alkaen

Helsinki Ski Club täyttää ensi viikolla 6 kuukautta. Kuudessa kuukaudessa on luotu täydestä tyhjyydestä upea uusi alppihiihtoseura, joka on tällä hetkellä jäsenmäärältään Suomen toiseksi suurin.

Sen lisäksi Helsinki Ski Clubin tunnettuus on jo huippuluokkaa ja urheilullinen menestys iloista luettavaa.

Seuran online yhteisö on jo nyt Suomen suurin tavoittavuuden osalta koostuen seuraavista:

* www.helsinkiskiclub.fi tavoittavaa yli 2 000 eri kävijää / kuukaudessa

* FB sivumme tavoittaa yli 33 000 eri kävijää / kuukaudessa

* Instagram sivumme tavoittaa yli 650 eri kävijää

* "Alppivarusteiden kamapörssi" Facebookissa on ylivoimaisesti Suomen suurin käytettyjen varusteiden myynti paikka -- yli 2000 jäsentä

Jotain kuitenkin puuttuu... Tämä jokin on seuran yhtenäiset alppihiihtovaatteet. Meillä on tällä hetkellä kolme loistavaa kokonaisuutta joiden neuvottelut ovat loppusuoralla. Tulemme tiedottamaan alppivaatetoimittajamme helmi-maaliskuun vaihteessa. Seuran alppivaatemallistossa tulee olemaan housut / takit / softshellit / sykärit. Malliston esittely ja kokojen sovitukset alkavat maalis-huhtikuussa 2017. Tilauksen tehtävä kevään 2017 aikana. Ja vaatteet saapuvat ennen alppihiihtokautta 2017-2018.

Eli ei kannata hätäillä lasten ja omien vaatteiden osalta tulevien kausien osalta sillä uusi mallisto tulee olemaan UPEA. Ja tämä sama mallisto (malli ja värit)  tulevat olemaan samanlaiset seuraavat kolme kautta -- kattaen kaudet 2017 - 2020