HUIPPUNIMI HELSINKI SKI CLUBIN VALMENNUSTEAMIIN

Helsinki Ski Clubin kauden 2017-2018 suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa ja uudet tuulet puhaltavat valmentajarintamalla.

Mikael Kurki ja Helsinki Ski Club ry ovat allekirjoittaneet valmentajasopimuksen. Kurki astuu Helsinki Ski Clubin palvelukseen alkaen 1.8.2017. Mikael vastaa juniorivalmennuspäällikkönä U14 - U16 ikäisten ryhmien valmennuksesta. Samalla hän jatkaa Ski Sport Finland ry:n tehtävissä koordinaattoritehtävissä.

Mikael tulee osallistumaan jo keväällä ja kesällä seuran toimintaan ja tulevan kauden suunnitteluun.

Mikaelilla on erinomainen tausta Helsinki Ski Clubin juniorivalmennuspäällikön tehtävään sillä hän on toiminut mm. valmentajana alppihiihdon parissa vuodesta 2004 sekä ollut Ski Sport Finlandin kilpailukoordinaattorina ja lasten kansainvälisten kilpailujen koordinaattorina 2013-2016. Hän on suorittanut myös ammattivalmentajatutkinnon.

”Olen todella innoissani päästessäni  tarttumaan Suomen parhaimpien juniorialppihiihtäjien valmennukseen. Helsinki Ski Club on todella hyvässä iskussa organisaation ja tottakai urheilijoiden osalta. Helsinki Ski Clubin urheilijat saavuttivat talvikaudella 2015-2016 yhteensä 7 yleisen sarjan SM –mitalia ja juniorisarjoissa 35 SM –mitalia”, Kurki kommentoi.

Helsinki Ski Clubin hallituksen puheenjohtaja Mikko Teittinen, ”Toivotamme Mikaelin tervetulleeksi Helsinki Ski Clubiin. Kiitämme loppukeväästä pois jäävää Danko Marinellia seuravalmennuksen pitkäaikaisesta kehittämisestä ja hyvästä työstä suomalaisen juniorialppihiihdon eteen.”

Helsinki Ski Club r.y.

Slalom-Seura (perustettu 1941) ja Espoo Slalom (perustettu 1987) yhdistivät toimintonsa jonka myötä elokuussa 2016 perustettiin Helsinki Ski Club r.y. Helsinki Ski Club on lyhyessä ajassa noussut suomalaisen alppihiihdon huipulle. Seuran kirkkaimpina tähtinä on viisi Suomen maajoukkuelaskijaa. Jens Henttinen laskee miesten maailmancup –joukkueessa. Eurooppa Cup joukkueesa Nella Korpio, Inka Antikainen, Otto Salmenkivi ja Joona Piirainen. Nämä viisi johtotähteä ovat toimineet ja tulevat toimimaan seuran eri junioriryhmien kummiurheilijoina ja kannustavina esimerkkeinä. Seurassa on lähes 300 jäsentä joista noin 90 on aktiivisia alle 16 vuotiaita junioreita. Kotirinne on Vihti Ski Center.

Lisätietoja

Mikko Teittinen, hallituksen puheenjohtaja, Helsinki Ski Club r.y., 0400 638 655

Marko Mustonen, toimitusjohtaja, Ski Sport Finland r.y., 040 518 4559