Hinnasto & harjoitus/leirityskalenteri julkistettu 2019-2020

Hinnasto & harjoitus/leirityskalenteri julkistettu

Helsinki Ski Club on julkistanut ENSIMMÄISTÄ kertaa Suomen alppihiihdon historiassa JULKISEN hinnaston ja harjoitus/leirikalenterin sekä jäsenistölleen että seuran ULKOPUOLISILLE jäsenille.

Seuran valmennus ja hallitus ovat määritelleet aiempien vuosien kokemusten ja palautteen perusteella ALUSTAVAT harjoitusryhmät ja niiden hinnoittelun kaudelle 2019 - 2020. Uusi kausi alkaa 1.7.2019

Jokaisen ryhmän harjoitusohjelmat ja harjoittelu ovat aina omanaan vaikka harjoittelupaikat joidenkin ryhmien osalta saattavat joskus olla samoja. Harjoittelupaikkojen keskittämisellä säästämme kaikkien kuluja. Lopulliset harjoitusryhmät ja hinnoittelu vahvistetaan ryhmiin ilmottautuneiden määrien perusteella seuran vuosikokouksessa alkusyksystä 2019.

Alustavat harjoitusryhmät ja niiden hinnoittelu löytyy osoitteesta (rullaa ko sivun loppuun): www.helsinkiskiclub.fi/harjoittelu

Toivomme Teidän kaikkien ilmoittavan lapsenne ALUSTAVASTI osoitteessa: www.helsinkiskiclub.fi/harjoittelu olevan lomakkeen kautta toivomaanne ryhmään tiistaihin 30.4.2019 mennessä.

Ilmoittautuminen ei ole tässä vaiheessa sitova.

NÄHDÄÄN LUMILLA !