Aloita

ANNA LAPSESI NAUTTIA TALVESTA

Talvikausi 2017 - 2018 lähestyy! Olet oikeassa paikassa JOS lapsesi on alle 10 vuotias ja osaa laskea itsenäisesti. Mutta jos lapsesi tai sinä olet vanha kehäkettu ja haluat liittyä seuraan KLIKKAA TÄSTÄ ja rullaa sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen.

NYT on aika antaa lasten nauttia ulkona liikkumisesta ja mukavista kavereista.

Helsinki Ski Club, yhteistyössä Vihti Ski Center, yhtenä keskeisenä tavoitteena on tarjota jokaiselle pääkaupunkiseutulaisille matalankynnyksen mahdollisuus harrastaa alppihiihtoa. Alppihiihto on upea laji jossa koko perhe voi harrastaa samaa lajia. Harvassa lajissa aikuiset liikkuvat lasten kanssa.

Seuratoimintaan liittyvät lapset ovat usein 5 - 9 -vuotiaat lapset, unohtamatta vanhempia 10 - 16 vuotiaita lapsia. Alle 9 -vuotiaiden lasten pitäisi seuratasolla pärjätä jo lähes omatoimisesti kaikissa hisseissä ja osata laskea itsenäisesti helpohkon mäen. Katso kuvaukset eri ryhmien toiminnasta: http://www.helsinkiskiclub.fi/toiminta tai kysy lisätietoja toiminnanjohtajalta.

Ensimmäiset KOLME HARJOITUSKERTAA ILMAISEKSI KAIKILLE alle 10 -vuotiaille lapsille. Ota kaveri mukaan mikä tekee kokeilusta entistä helpompaa. Tapaamme joka lauantai klo 9.00 Vihti Ski Centerin päähissiaseman vasemmalla puolella olevan jumbotron näytön lähellä. Ilmoittaudu mukaan käyttämällä allaolevaa sähköistä lomaketta.

Kauden 2017 - 2018 alle 10-vuotiaan aloittelevan alppihiihtäjän paketti sisältää:

- Helsinki Ski Club r.y. jäsenmaksu 2017-2018

- Talvikauden 2017-2018 ohjatun viikottaisen toiminnan 2 kertaa / viikko (tiistaisin klo 18-20 & lauantaisin klo 9-11)

- Kevät/kesäkauden 2018 ohjatun viikottaisen toiminnan 1 kerta / viikko

- Ohjatun leiritoiminnan (Vihti Ski Center, Himos)

Hinta 250€ / lapsi

HUOM. Edellämainitun hinnan lisäksi sinun täytyy ostaa erikseen Vihti Ski Centerin kausikortti. Helsinki Ski Clubilla on erikoishinnoiteltu kausikortti. Vihti Skin kausikortilla saat lisäksi aina -50% alennuksen Himoksen, Sappeen, Häkärinteiden ja Talman päivä- ja iltalipuista.

Lasten varusteista,

harrastusta voi hyvin jatkaa lapsella käytössä olevalla alppihiihtovarusteilla tai aloittaa tavallisilla alppihiihtovarusteilla ( et tarvitse mitään erikoisvarusteita! ). Varusteita voi myöhemmin taitojen karttuessa päivittää. Varusteasioissa meidän valmentajat auttavat sinua. Voit tutkia varusteita jo etukäteen Alppivarusteiden kamapörssistä joka on Suomen suurin.

Jos sinua mietityttää lapsesi seuraan liittyminen suosittelemme ilmoittautumista 1 - 2 kaudeksi Sami Uotilan ratalaskukouluun Tämän jälkeen lapsesi voi siirtyä luontevasti suoraan Helsinki Ski Clubiin. Me teemme luonnollisesti tiivistä yhteistyötä Ratalaskukoulun kanssa.

Kaikissa sinua askarruttavissa asioissa ole yhteydessä Toiminnanjohtaja Ville Kainulaiseen 044 559 1369

Kun täytät allaolevan lomakkeen otamme sinuun yhteyttä